Tasoituksen puolitus -projektin avaus

Tämä on siis julkaistu maaliskuun lopulla golf.fi -sivustolla…

Olen Santeri Huvinen ja golftasoitukseni on nyt 8,9. Kun lumi peittää maan ja päättää kauden 2012, tasoituksesta on lähtenyt puolet pois.

Eikö kuulosta erinomaiselta tavoitteelta? Sen toteutuminen on helppo todeta ja vaikeusastettakin piisaa ihan riittävästi. Jotta tavoitteen haastavuuteen saadaan vähän perspektiiviä, on palattava ajassa vuoden 2011 kevääseen. Takana oli paras treenitalvi ikinä. Siihen kuului melkein 20 ryhmäopetustuntia Peltomäki Golfin talvikurssilla. Löin palloa paremmin kuin koskaan ja toiveet olivat todella korkealla. Kesän aikana treeniä ja pelikierroksia kertyi enemmän kuin parina aiempana kesänä yhteensä. Hyvästä yrityksestä huolimatta tasoitus ei puolittunut. Se ei ollut edes lähellä. Itse asiassa alkukaudesta tasoitus vain nousi.

Joku lukijoista saattaa olla sitä mieltä, että tasoituksen puolittamiseen tarvitaan vain riittävästi treeniä. Onhan se tietysti mahdollista, mutta omalla kohdallani en enää luottaisi pelkästään toistojen määrään. Jotain muutakin tarvitaan. Vielä en täsmälleen tiedä mitä se on, mutta otan asiasta selvää syksyyn mennessä. Jos tämä kiinnostaa, kannattaa seurata blogia.

Ajattelin jatkossa kirjoitella mahdollisimman tunnollisesti kuinka paljon ja mitä olen treenannut. Myös harjoitus- ja kisakierroksista tulen jakamaan tulokset, tilastot ja fiilikset. Jos keksin jotain muuta läheisesti golfissa kehittymiseen liittyvää, kerron siitäkin.

Nyt kun olet lukenut tänne asti, voisit varmaan kirjoittaa jotain tuonne kommenttikenttään. Kerro vaikka millaisia tavoitteita olet itsellesi asettanut. Kaikenlaiset spekulaatiot minun tekemisistäni ja tavoitteiden saavuttamisen mahdottomuudesta ovat tietysti myös toivottavia. Neuvojakin saa antaa, mutta niitä en lupaa noudattaa.

Varmimmin minut voi kesällä bongata Vuosaari Golfin ykköstiiltä, jolloin todennäköisesti ilmoitan nimekseni Santtu tai Sande. Toivottavasti nähdään. Ennen sitä ja seuraavaa blogiviestiä odotellessa, voit seurata treeniä ja muutakin twitterissä @huvisan.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tasoituksen puolitus -projektin avaus

  1. Anton says:

    Tervehdys Santtu,
    Vähän myöhään olen kohdallasi, mutta linkkasin sun loistavan tuotoksen http://www.fora.fi sivustolle missä tasoitus/2-haasteen ovat muutamat ottaneet vastaan vuodelle 2013. Onnittelut vielä onnistuneesta projektista!
    Anton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *