Häntä koipien välissä kotiin Ahvenanmaalta

Perinteinen keväinen Ahvenanmaan reissu on kääntynyt kotimatkalle. Laivamatkan aikana on hyvää aikaa miettiä miksi Oolannin golfklubin kentät veivät tälläkin kerralla pitemmän korren. Hommahan alkoi eilen ihan mallikkaasti muutamalla parilla ja ensimmäinen tyylikäs birkku syntyi Slottsbananin nelosväylällä. Siitä alkoi vähitellen alamäki, joka huipentui tuplien ja triplojen kimaraan kakkospäivän päätteksi.

Kaikesta huolimatta Ahvenanmaa on kiva paikka ja kentät erinomaiset. Pitää vaan jatkaa harjoituksia. Tällä hetkellä tosin ihan vähän stressaa se tosiasia, että pitäisi puolittaa tasoitus 8,9, vaikka kevään tulosten perusteella tasoituksen pitäisi olla jossain 14 tasolla.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *