Kisakausi avattu ja tasoitus nousussa

Mikä menee ylös tulee myös alas. Mitä isompi tasoitus sitä nopeammin se tulee alas. Pitää vain pelata vähän parempia tuloksia kuin mitä tähän asti.

Kisakausi on joka tapauksessa avattu Vuosaaressa viikkokisalla. Tuloskin oli todella hyvä, ainakin vielä kolmen väylän jälkeen. Ennen neljännen väylän avausta muistin mainita pelikavereille, että yhden birkun ja kahden parin jälkeen en ollut mukavuusalueella tuloksen suhteen. Siitä se sähläys sitten alkoi: nelosella avaus bunkkeriin, vitosella kakkoslyönti viereisen väylän griinille, josta nosto metsään yli oman griinin, kutosella avaus vesiesteeseen jne. Puolivälin kahvien jälkeen pääsin nättien parien makuun väylillä 10 ja 11. Nettotulos oli vielä siinä vaiheessa -1. Väylällä 12 löin avauksen veteen ja sähläsin griinin ympäristössä triplan arvoisesti. Väylän 13 kohtalona oli ulos pelialueelta lyöty avaus, jonka jälkeen tosin pelasin “kakkospallon birdien”, eli bogi korttiin. Aina niin mielenkiintoisella 17. väylällä onnistuin myös lyömään yhden pallon veteen ja sen lisäksi vielä “viimeinen” lyhyt putti ohi, eli taas tripla.

Viimeiselläkin väylällä naarmutin uuden G20:n pintaa perinteisellä kynttilätekniikalla, jonka seurauksena kohti läheistä ojaa lentäneen pallon pelasti vesiesteestä vain onnekas pomppu reunakivistä.

Tämä kirjoitus oli hyvä esimerkki siitä mitä asioita golfkierroksesta ei pitäisi muistella. Miksiköhän en kirjoittanut siitä hienosta birdiestä, jonka tein heti ykkösväylälle? Ja miksi en heti kärkeen hehkuttanut loistavaa puttipeliä. Kuvittelin varmaan perinteiseen tapaan, että kaikkia teitä tuhansia lukijoita kiinnostaa eniten juuri mehukkaat jutut epäonnistumisista. Minun ainakin pitäisi olla enemmän kiinnostunut onnistumisista, joten tästedes kirjoitan pelkästään hyvistä lyönneistä.

Huomenna starttaan klo 9.10 Vuosaaren ysiväylältä GameBook Tourin avauskisassa. Mahtavaa!

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *