Golfia ja vauvanhoitoa

Tasoituksen puolittamiseen liittyvät kirjallisia töitä on vähän jäänyt rästiin kesäkuun kuluessa. Blogiaiheita on ollut mielessä paljonkin, mutta treenitilastojen päivittäminen sekä materiaalin tuottaminen seuraavaan Golflehden juttuun ovat olleet etusijalla. Ja niitähän en ole millään meinannut saada tehtyä.

Perheemme koko kasvoi kesäkuun alussa yhden pienen tyttövauvan verran, joten elämänrytmi on mennyt jonkin verran uusiksi. Tällä hetkellä normaaliin arkirutiiniin kuuluu herätys klo 4.30, Vuosaaren kentälle treenaamaan klo 5.30 – 9.00 ja loppupäiväksi kotiin etätöiden ja vauvanhoidon pariin. Iltaisin voisi olla aikaa kehonhuoltoon ja vaikka blogin kirjoittamiseen. No ei todellakaan ole. Sohvalla nuokkumiseksi on mennyt eikä edes futiksen EM-kisojen seuraaminen ole pitänyt hereillä.

Kesäaamut ja ylipäätään aamut ovat mahtavia (Vuosaaren 2. väylä klo 5.36).

Tänään heräsin aamulla poikkeuksellisesti jo neljältä ja olin viideltä Vuosaaressa. Jostain syystä silmät ovat edelleen auki ja pystyn jopa kirjoittamaan. Ehkä vähän jännittää tulevan viikonlopun pelit. Huomenna aamulla odottaa mukava harjoituskierros Kotojärvi Golfissa ja sunnuntaina tulee nykykunto testattua Golf Digestin Golfkesä-kiertueen Peuramaan osakilpailussa.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *