Peli paranee…

Ihan puhtaasti pelaamalla ei vielä ole huipputuloksia tullut, joten on käytettävä luovuutta ja jatkettava palapelien rakentelua. Eilen löytyi palanen (Kotojärven takaysi 36 lyöntiä), joka täydentää viime kesänä Kotojärvellä pelattua kaikkien aikojen parasta golfkierroksen alkupuoliskoa (34 lyöntiä). Nämä loistosuoritukset yhdistämällä lopputulokseksi saadaan 70 lyöntiä (2 alle parin). Mahtavaa!

Olen yhdeksi kesän tavoitteeksi asettanut puolikkaan kierroksen pelaamisen alle parin. Eilen se oli tosi lähellä. Ennen viimeistä reikää tiesin, että birdie riittäisi tavoitteen saavuttamiseen. Kotojärven 18. väylällä (par 4, 230 m.) birkun tekeminen ei edes ole erityisen haastavaa. Avasin puu 4:lla rennosti 4 metrin päähän griinin etureunasta. Lipulle oli matkaa ehkä noin 15 metriä. Chippi jäi lyhyeksi ja edessä oli vielä n. 2,5 metriä putattavaa. Ensiyrittämällä missasin reiän ja pariin oli tyytyminen.

Vähän kyllä harmittelin kierroksen päätteeksi, että miten en onnistunut upottamaan palloa 18. reiällä lyhyeltä matkalta kahdella lyönnillä. Hyvän avauksen jälkeen birdie tuntui jo melko varmalta. Tässä kohdassa kannattaa ehkä palata todennäköisyyksien pariin. Kauden tilastojen mukaan up & down -todennäköisyys on ollut 25% (kauden tavoite 50%). Ei siis ihme, jos välillä tulee missattua. Pitää vaan jatkaa treeniä yrittää parantaa onnistumisprosentteja. Tuloksetkin saattavat parantua siinä sivussa.

Kohta otan suunnan Peuramaalle Golfkesä-osakilpailuun. Tavoitteena siintää tietysti paikka finaalimatkalle Dominikaaniseen tasavaltaan.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *