Sisäistä rauhaa etsimässä

Edellistä blogimerkintää (400 treenituntia täynnä) kirjoittaessani olin aika ahdistunut tähänastisten golfkierrosten heikon tulostason takia. Viiden viikon ikäinen tyttäreni näyttäisi yleensä löytävän oman sisäisen rauhansa meidän olohuoneen verhojen värikkäistä kuvioista. Alkuviikosta tuntui siltä, että tarvitsisin itsekin jotain vastaavaa. Seuraavina päivinä tapahtuikin monta juttua, jotka auttoivat minut lähemmäs omaa sisäistä rauhaani.

Tiistaina päätin pitää kokonaan golfista vapaan lomapäivän. Onnistuin pysymään päätöksessä, vaikka sain netistä tilaamani Bushnell Tour V2 -etäisyyskiikarin, ja sitä olisi tietysti tehnyt mieli käydä rangella testaamassa. Lomapäivään kuului bikramjoogaa ja uusien kuteiden shoppailua alennusmyynneistä. En muistanutkaan kuinka hyvin jooga saa ajatukset pois kaikesta muusta. Mietin lähinnä selviänkö 1,5 tunnin treenin loppuun asti. Yllättävintä oli se miten hyvin pärjäsin. Kesäkauden vähäisestä fysiikkatreenistä huolimatta olin kohtuullisen hyvässä kunnossa, pystyin tekemään kaikki liikkeet eikä mihinkään sattunut kovin pahasti.

Keskiviikkona järkeilin, että eräs syy heikkohin golftuloksiin on liiallinen tulosten tuijottelu kesken kierroksen. Viime kaudella opettelin pois tästä tavasta, mutta tänä kesänä sekä brutto- että nettotulokset ovat olleet liian helposti nähtävissä golfareenan mobiilisovellukssa. Lähetin siis kehitysehdotuksen Golfarenan kehittäjille mahdollisuudesta poistaa kokonaistulokset näkyvistä reikäkohtaisia tuloksia syötettäessä. Ilmoitin myös siirtyväni takaisin kynän ja paperin käyttöön siihen asti kunnes ehdottamani muutos olisi toteutettu.

Onneksi jouduin pärjäämään vain yhden kierroksen kynän ja paperin varassa. Lopeteltuani illalla pelit Talmassa, puhelimeni näytölle ilmestyi @golfarenan twiitti, jossa ilmoitettiin kehitysideani innoittamana tehdystä uudesta päivityksestä. Myös Golfarenan Facebook-sivulla kiitellään ideaani sekä ohjataan kiinnostuneet tutustumaan blogikirjoitteluuni Golfliiton sivuilla. Hieno meininki!

Ja keskiviikon kierros Talmassa oli todella hyvä ja rento kun ei tarvinut nähdä tulosta kesken kierroksen. Vieraalla kentällä tehty tulos 85 lyöntiä ja 35 bogipistettä oli mukava yllätys klubille saavuttaessa.

 

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *