Pelaaminen on taas hauskaa!

Kesän ensimmäinen tasoituksen lasku tiistaina selvästi karkoitti apinan selästä ja rentoutti meininkiä. Eilen yritin Kotojärvellä harjoitella alle parin pelaamista. En ihan onnistunut, koska kahden ensimmäisen väylän parien jälkeen löin lyhyellä par 3:lla avauksen pusikkoon, sieltä puuhun, chippi griinille, kaksi puttia ja tupla korttiin. Nelosväylän birkulla pääsin vielä yksi yli -tilanteeseen, mutta siitä lähtien plussaa tuli lisää tasaiseen tahtiin eikä alle parin ollut enää asiaa.

Lyöntejä kertyi lopulta 80 ja bogipisteitä 34. Taas vaihteeksi taistelin koko kierroksen salakavalasti lyöntiin hiipivän hookin kanssa. Ihan hyvin pärjäsin, kun yhtään draivia en lyönyt vasemmalle vaikeuksiin. Enemmän ongelmia oli karkailevien lähestymisten kanssa. Onneksi lähipeli toimi. Viikon kolmesta kierroksesta päällimmäisenä on ollut mielessä, että birkkuja pitäisi pystyä tekemään enemmän, varsinkin helpoilla kentillä. Eilenkin oli monta hyvää tilaisuutta, joista vain yhden käytin hyväksi.

Kotojärven 14. väylällä (par 4) avaus päätyi griinin eteen vähän alle 10 m lipusta. Puttasin vähän liian hiljaa griinin ulkopuolelta ja viheriölläkin tarvittiin vielä kaksi puttia upotukseen.

Sunnuntaina osallistun Masterissa pelattavaan Golf Digestin Golfkesä-kiertueen osakilpailuun. Hyvän kisamenestyksen varmistan lähipäivinä kevyellä viimeistelyharjoittelulla ja kehonhuollolla. Ensi viikolla koittaa neljän päivän loma golfista. Ehkä kuitenkin pientä lähipelikikkailua appivanhempien pihalla Joensuussa…

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *