Päivityksiä tilastoihin

Uusin Golflehden numero saattaa pudota postiluukusta lähitunteina. Tasoituksen puolittamisessa artikkelin aiheena on tällä kertaa harjoittelu. Toivottavasti kiinnostuneet löytävät artikkelin luettuaan tiensä blogeihin etsimään lisävalaisua mieltä askarruttamaan jääneisiin kysymyksiin. Ja jos vastauksia ei löydy, kysellä ja keskustellakin saa.

Golflehden artikkelissa esitetyt treenitilastot ja ajatukset kirjattiin heinäkuun alussa. Joitain lukuja kyllä päivitettiin vielä ennen lehden painamista heinä-elokuun vaihteessa. Laitan tähän joitain tärkeimpiä päivityksiä nykytilanteeseen. Heinäkuu oli kirkkaasti aktiivisin kuukausi golftreenin suhteen, joten muutoksia on jonkin verran tapahtunuyt.

  • Treeniä on kertynyt vuoden alusta 518 tuntia, eli 16 tuntia viikossa. Viidentoista viikkotunnin tavoite on siis tähän mennessä täyttynyt hyvin. Pelkästään heinäkuun aikana treenasin 107 tuntia, eli n. 3,5 tuntia päivässä.
  • Pelikierroksia on tähän mennessä kasassa 56 (näistä 16 on puolikkaita kierroksia). Tässä olen vähän jäljessä tavoitteesta ja epäilen ettei valmentajan asettama 96 kierroksen tavoite välttämättä täyty.
  • Tasoitus lähti ensimmäisen kerran laskuun 24.7. noustuaan parhaimmillaan tasolle 9,6. Tämän jälkeen olenkin pelannut melko tasaisesti omaan tasoitukseen tai alle. Pelin nykytasolla uskon tasoituksen laskevan vielä alle seiskan nykyisestä 7,9:sta. Tasoituksen puolittaminen edellyttää vielä pelitason nostamista tai ainakin muutamaa huippuonnistumista.

Tavoitteista ja niiden toteutumisen tilasta löytyy lisätietoa oman blogisivustoni tavoitesivulta. Reaaliaikainen treenien ja muun seuraaminen onnistuu twitterissä @huvisan. Tuloskehityksen voi tarkistaa Golfarenasta.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *