Pientä edistymistä ja pakkolepoa

Mestaruuskisat eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan ja sain heittää hyvästit yhdelle kauden tärkeimmistä tavoitteista. Myös tasoituksen puolittamisessa tuli hieman takapakkia heikkojen kisaesitysten myötä, kun mestaruuskisan jälkeen aluksi 7.6 tasolle laskenut tasoitus asettui CBA-systeemin korjausten myötä 8.2 tasolle.

Maanantaina 27.8. oli aika palata treenin pariin, vuorossa oli pelitreenit Jyryn kanssa. Yhdeksän reikää Vuosaaren kentällä riittivät johtopäätökseen, jonka mukaan nyt on aika panostaa valmennukseen kentällä treenialueen sijasta. Talven ja kesän aikana jalostettu lyönti on olemassa, mutta jonkun pitää vielä kentälläkin muistuttaa oikeista asioista.

Pelien jälkeen kävin lähipelialueella ja rangella tallentamassa sitä hyväksi havaittua lyöntiä selkärankaan. Selkä ei siitä tykännyt ja päätti pamahtaa aika ikävästi jumiin. Kävely treenialueelta autolle, kamojen kantaminen sekä autoon istuminen tuottivat aika lailla ongelmia. Loppupäivän olin melko huolissani selän tilanteesta. Onneksi seruaava aamu toi heti helpotusta, eli mitään vakavaa ei tainnut käydä.

Kropan reaktion lisäksi alkava flunssa auttoi tekemään päätöksen pienestä lepotauosta. Oli varmasti hyvä ratkaisu, vaikka vähän harmittikin perua 2.9. pelattu Golf Digestin Kesäkiertueen viimeinen osakilpailu Kytäjällä. Siinä meni viimeinen mahdollisuus Shoot Out -kisaan ja lopulliseen finaaliin Dominikaanisessa tasavallassa.

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *