Puoliksi meni, kiitos vuositarkastuksen!

Pelasin kauden 2012 viimeisen golfkierroksen 27.11. todella hyväkuntoisella Vuosaaren kentällä. Tasoitus oli siinä vaiheessa 5.2. (kauden tavoite 4.5), seuraavien päivien säätiedotus lupasi reilusti lunta ja ennen kierrosta oli täysin varma siitä, että pelaan tuloksen 74. Olin laskenut, että etuysille riittää +2 ja takaysi on helppo pitää parissa. Kymmenen väylän jälkeen olin tilanteessa +3 ja väylien 11, 12 ja 13 aikana oli tarkoitus tehdä yksi tai kaksi birkkua. Toisin kuitenkin kävi, kun väylän 11 täydellisen avauksen jälkeen löin kakkosen vesiesteeseen ja merkkasin lopulta triplan korttiin. Jostain kumman syystä en enää toipunut tästä ja onnistuin takaysillä ylittämään parin 11 lyönnillä. Tavoite jäi saavuttamatta, mutta eipä tuo pahasti harmittanut. Olin joka tapauksess tosi tyytyväinen syksyn tulostasoon.

Menestyksekkään kauden 2012 päätteeksi pohdin vuoden 2013 tavoitteita. Tasoituksen puolitus oli jäänyt kesken, joten päätin viedä projektin loppuun seuraavana vuonna. Keinot tavoitteiden saavuttamiseksi pysyvät melko samanlaisina. Fysiikkatreenin laatuun ja kehityksen seurantaan tulen panostamaan hieman aiempaa enemmän. TPI-testit tehtiin jo syksyllä ja treeni lähti rullaamaan hyvin jo ennen pelikauden loppua. Alkuvuodesta kävin osteopaatti Markku Keräsen kartoituksessa, jossa löytyi kiinnostavia kehittämisalueita sekä lihaskunnossa että liikkuvuudessa. Golftreenissä luotan edelleen Jyry Peltomäen valmennukseen.

Tulevan kauden tavoitteiden miettiminen meni uusiksi pari päivää sitten. Tulin sattumalta ja vailla sen suurempia odotuksia tarkistaneeksi onko paljon puhetta aiheuttanut tasoituksen vuositarkastus vaikuttanut tasoitukseeni. Suureksi yllätykseksi NexGolfin mukaan uusi tasoitus oli 4,2. Tarkistusten ja asiaan perehtymisen jälkeen selvisi, että 1. tasoitusryhmän sisällä vuositarkastus ei laske tasoitusta. Tasoitukseni päätynee korjauksen jälkeen täsmälleen sille tasolle, jolle sen pitikin päätyä (4,5). Tänä vuonna lähden liikkeelle puhtaalta pöydältä puolikkaalla tasoituksellani. Pitäisi kehitellä uudet tavoitteet! Onko hyviä ideoita?

This entry was posted in Golf. Bookmark the permalink.

2 Responses to Puoliksi meni, kiitos vuositarkastuksen!

  1. Lassi says:

    Moi,

    Eksyin sattumalta tänne ja luin golf-osiot läpi. Hienosti oot dokumentoinut. Mulla on aika pitkälti samanlainen projekti tänä vuonna (tavoite: hcp 9,3 -> 4,5) ja samassa Jyryn “tallissa” ollaan. Samaan laatutasoon harjoittelussa tuskin pääsen, mutta aion korvata sen hurjalla kierrosmäärällä. Ota vaikka tavoitteeksi minun voittaminen Vuosaaren viikkokisoissa!

    • Santeri says:

      Kiinni veti Lassi! Mä yritän satsata laatuun määrän sijaan ja viikkokisoissa otetaan miehestä mittaa. Nähdään viimeistään ykköstiillä heti kun lumet sulaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *