Sessio 1: Opetuksen aikataulutus ja tilavaraukset

Date/Time
Date - 7 huhtikuun, 2022
14:30 - 15:10

Location
Kielikeskus

Categories


Helsingin yliopistolla on käytössä tilavaraus- ja lukujärjestyssuunnitteluohjelmisto Optime, jolla voidaan samalla kertaa suunnitella opetus ja varata opetustilat. Opetusta voidaan aikatauluttaa joko käsin tai hyödyntämällä automaattisijoittelua. Automaattisijoittelu mahdollistaa kokonaisen kampuksen opetuksen aikatauluttamisen ja tilojen varaamisen niin, että reunaehdot huomioiden saadaan opiskelijoiden, opettajien ja tilojen käytön kannalta paras kokonaistulos. Sisu-rajapinnan kautta Optimessa suunniteltava opetus linkitetään opintojaksoihin ja arviointikohteisiin ja lukujärjestykset saadaan napin painalluksella Sisuun.

Sessiossa on luvassa esitys siitä mikä Optime on ja miten sitä käytetään Helsingin yliopistolla, minkä jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Session vetää Helsingin yliopiston opiskelijarekisterin asiantuntija Lauri Lönnström, joka on yksi Optimen pääkäyttäjistä ja mukana Sisun käyttöönottoprojektissa.

Paikka: Kielikeskus, sh 405

Huom! Täytä alle etu- ja sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero ei ole tarpeellinen. HUOMAA, ETTÄ VAHVISTUSSÄHKÖPOSTI SAATTAA MENNÄ ROSKAPOSTIKANSIOON.

Varatut paikat / paikkoja yhteensä tässä rinnakkaissessiossa
18 / 40

Bookings

Ilmoittautuminen on päättynyt