Toiminta

Mitä me Statuksessa oikein tehdään? Tietoa tapahtumista saa luotettavimmin näiltä sivuilta ja sähköpostilistoilta. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

Kuppala-bileet

Kuppalassa eli valtsikan bilekellarissaSnellmaniaa vastapäätä pidetään muutamat pippalot vuodessa vaihtelevilla teemoilla. Syksyllä juhlitaan tietysti fuksien tuloa. Kuppalaan voi tulla koko illaksi tai vaan käväisemään.

Sitsit

Akateemiset pöytäjuhlat koostuvat laulusta, snapsista, kylmästä ruoasta ja tietysti loistavista jatkoista. Statuksen omat perinteiset sitsit ovat lukuvuoden alussa järjestettävät Sivistyssitsit. Ja tottakai muidenkin ainejärjestöjen sitseille kuuluu osallistua. Se, ettei tunne ketään, ei ole hyväksyttävä tekosyy, sillä pöytäseurueeseen tutustuu tahtomattaankin. Mukaan otetaan aina valtsikan punainen laulukirja!

Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat olleet perinteisesti olleet fuksien tilaisuus näyttää kyntensä bileiden järjestäjinä. Tapahtumaan osallistuu myös väkeä laitoksilta ja perinteisesti opiskelijoita tosi monelta vuosikurssilta.

Opintomatkat

Opintomatkoilla tutustutaan toisiin kulttuureihin opiskelijaporukalla kokonaisvaltaisesti ja käydään vierailulla myös paikallisessa opinahjossa.

Excut

Excursiot ovat tutustumista työelämään. Käydään yhdessä tutustumassa johonkin sosiaalipsykologeja palkkaaviin tahoihin. Opiskelijat saavat tärkeää tietoa suuntautumismahdollisuuksistaan ja voivat luoda kontakteja tuleviin työnantajiin. Myös muiden tahojen järjestämille excuille kannattaa osallistua, kun kohde kiinnostaa.

Kulttuuri

Status on kultivoinut itseään käymässä teatterissa ja taiteilemalla. Kiinnostavia näytöksiä ja näyttelyitä saa toki ehdottaa kulttuurivastaavalle.

Urheilu

Statuslaiset ovat harrastaneet yhdessä niin seinäkiipeilyä kuin jääkiekkoakin. Aikaisemmin ollaan myös pelattu rantalentistä. Kaikkea saa ehdottaa niin järjestetään!