Kohti uutta visiota 2017-2020

Millaista opetusta yliopistossa annetaan ja tutkimusta tehdään vuonna 2024? Miten yliopisto ratkaisee tutkimuksen keinoin globaaleja ongelmia? Entä millaista yhteistyötä yliopisto tuolloin tekee sitä ympäröivän yhteiskunnan kanssa?

Helsingin yliopisto valmistelee uutta strategiaa vuosille 2017–2020. Tavoitteena on

• rakentaa rohkea visio Helsingin yliopiston uudesta roolista vuoteen 2024,
  • tehdä selkeitä valintoja strategian kehittämiskohteista ja toimeenpanosta sekä
  • toteuttaa strategiatyöskentely puolen vuoden aikana osallistavalla tavalla tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen.

Yliopisto kutsuu kaikkia ystäviään mukaan miettimään yliopiston tulevaisuutta! Vaikuttaa voit kommentoimalla blogia tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.sariola@helsinki.fi. Yliopisto järjestää myös kaikilla kampuksilla keskustelutilaisuuksia kevään 2015 ja 2016 aikana.

Tämä blogi kertoo matkasta kohti uutta strategiaa. Hyppää sinäkin kyytiin!