Uusia työkaluja

Uusi työasemani saapui tänään valmiiksi asennettuna omassa pienessä pahvilaatikossaan. Tästä kapeasta harmaasta läppäristä tulee toivottavasti hyvä kaverini monen vuoden ajaksi, ja se lähtee mukaan myös kentälle. Myös ulkoinen näyttö saapui. Nyt kelpaa! Otin heti ilon irti käyttelemällä uutta CorelDrawia, joka ei alkuunkaan pyörinyt väliaikaislaitteessa. Venytin myös virtuaalisen työpöydän kahdelle ulkoiselle näytölle, mikä helpottaa valtavasti suuren datamäärän ja tekstin käsittelemistä.

Kuvassa myös uudet geologinvasarat ja pari varavartta. Tämä nippu on lähdössä kentälle näytteenottoon etelään. Tällaiseen käyttöön menevien vasaroiden täytyy olla joko käyttämättömiä tai hyvin puhdistettuja, jotta pohjoisen pallonpuoliskon arktisten eliöiden siemeniä tai itiöitä ei päädy koskemattomalle napaseudulle. Vasarat voidaan siis sisäänajaa vasta perillä kohteessa.

Geologinvasaroita ja uusi työasema. Vasarat kestävät oikein käytettyinä kymmeniä vuosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *