Lauantai 25.11.2017: Kolmas myrskypäivä

Hyvin samantyyppinen myrsky on jatkunut myös tänään koko päivän. Näkyvyys on heikko ajoittaisen sankankin lumisateen ja ajolumen vuoksi. Tuuli tulee pohjoisesta.

Tänäänkin on siis pysytty sisällä. Konemestari Esa kävi laittamassa toisen generaattorin käyntiin ja Antti ja Lara täyttivät sulatussäiliötä lumella, mutta muuten ollaan keskitytty pitämään säätä sisällä. Pekalla on tietysti joka tapauksessa työtä, koska syömme myrskystä huolimatta.

Luin päivällä Shackletonin muistelmia Endurancen matkasta aivan näillä kulmilla. Illansuussa suunnittelimme uutta keittokatosta kotipihaani Mikan kanssa. Selvyys syntyi ainakin siitä, että nuotiopaikan tulisi olla pitkänomainen, suuri ja luonnonkivistä rakennettu.

Illan elokuva oli Badass.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.