Suositus: Dr. Shannon Perich

Dr. Shannon Perich, Smithsonian Institute, Washington DC: “Collecting Photography for a National Museum”
Ke 28.11. klo 14 – 16 päärakennus, sali 12

Perichin luennolla liikutaan amerikkalaisuuden ytimessä: hänen omat julkaisunsa käsittelevät mm. Kennedyjen perhekuvia sekä country-muusikoista otettuja potretteja. Smithsonian institute itsessään on maailman suurin museo- ja tutkimuskeskittymä (19 museota ja galleriaa, 9 tutkimuslaitosta sekä National Zoological Park).

One Reply to “Suositus: Dr. Shannon Perich”

  1. Dr. Shannon Perich on mahdollisesti tulossa lukuvuodeksi 2014-2015 Helsingin yliopistoon tutkijaksi, joten nyt on hyvä tilaisuus tutustua hänen työhönsä etukäteen! Tervetuloa luennon jälkeen viinilasilliselle kansatieteen kokoushuoneeseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *