Kirjoittajat

Marja Pemberton on Yliopisto-lehden päätoimittaja, itäsuomalainen Tampereen tiedotusoppinut. Hän on vakuuttunut siitä, että parasta jälkeä syntyy posket hehkuen. Ja mikäs on lehteä tehdessä, kun innostuksen voimaa uhkuu niin toimituksesta kuin tutkijoista. Hänen oma innostuksensa on koetuksella laskuvuoren ja hallinnoinnin alla, muuten kiinnostus herää liikuttavan helposti.

Mikko Pelttari on Yliopisto-lehden tuorein toimittaja, poppoon toinen Tampere-taustainen. Filosofian opiskelijalle kaikenkarvainen journalismi oli rakas harrastus, josta puolivahingossa taisi tulla, hitto soikoon, ammatti – mikäs sen parempaa. On viehättynyt viime aikoina gonzosta, puhuvista päistä, energiasta, piraattiutopioista ja kissoista.

Virve Pohjanpalo on Yliopisto-lehden toimittaja ja yliopiston kansainvälisen lehden päätoimittaja. Koulutukseltaan hän on humanisti-valtiotieteilijä, mutta on vuodesta 1999 alkaen saanut – tutkijoita haastatellessaan – ylintä yksityisopetusta myös yhdeksän muun tiedekunnan aiheista.

Maisa Puranen on Yliopisto-lehden ja henkilöstölehti Yliopistolaisen graafikko. Kuvituksia ja valokuvia häneltä syntyy taiteilijanimen turvin. Taideteollisen korkeakoulun lopputyö käsitteli animaatioita – tietääköhän tämä jotain hyvää verkkosivujemme kannalta?

(Mikko Puttonen siirtyi vuoden 2011 alusta Yliopisto-lehdestä Tiede-lehden toimittajaksi.)

Arja Tuusvuori editoi, viilaa, ideoi, kritisoi, kannustaa, oikoo, säätää, tuskastuu ja ilahtuu. Yliopisto-lehden toimitussihteeri nikkaroi mielellään otsikkoja, henkilöjuttuja ja kolumneja, mutta hyytyy kuvateksteissä. Hän on kallellaan ihmistieteisiin, kotimaiseen kirjallisuuteen, urheiluun, pähkinäsuklaaseen ja koululaishuumoriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.