Oppilaat kirjoittavat: Ensikohtaaminen Pyryn ja Reetan kanssa

piirros3 Uudet harjoittelijat saapuvat

Meitä jännitti, kun uudet harjoittelijat tulivat luokkaan. Tuntui taas oudolta nähdä uudet opettajat, joiden kanssa pitää sopeutua. Aluksi oli salaperäinen tunnelma. Mietin, millaisia he ovat luonteeltaan. Kun he saapuivat, niin jännitys hävisi. He olivat kivoja. Reetalla on lempeä katse. Hän on selvästi kiltti. Pyryn kitara soi kauniisti, kun hän sitä näppäili. Ekalla matikan tunnilla harjoiteltiin kertotauluja. Ne oli kivoja. Liikassa opetellaan tansseja Finlandia-talon itsenäisyysjuhlia varten..

Elisabeth lemetti ja Liza Ouvarova 4 A.

Villi käsityksemme uusista opetusharjoittelijoista

Kun kuulin Reetasta ja Pyrystä, niin ajattelin Reetan astuvan sirosilmäisenä sisään. Pyryn taas kuvittelin tulevan sisään riehakkaalla sivulaukalla kuin cowboy! Reetan suhteen olimme oikeassa. Arvaus Pyrystä meni pieleen. Pyry oli kuin Jack Sparrow elokuvasta Pirates of the Caribbean.

 Esittelyssä prinsessa Reetalla oli kissa. nimeltä Hile ja Pyry on oikea maailmanmatkaaja. Hän on käynyt Kiinassa, Espanjassa, Sloveniassa ja Irlannissa. Pyryn kyky on tunnistaa maiden lippuja. Reetan kyky on osata hienoja voimistelutemppuja. Pyryn lempiruoka on kiinalainen ruoka, mutta Reetta on monipuolisempi.

Pyry on allerginen koirille. Harmi! Pyry oli luvannut Annalle, että jos hän saa papukaijan, niin hän lahjoittaa sen hänelle kiltisti. Ritwan oli iloinen, sillä he eivät ottaneet lellikkejä.

 Reetta ja Pyry keksivät omaperäisiä asioita tunneilla. He nauravat kanssamme, vievät retkille ja ovat niin ihania opettajia. Toisinaan tuntuu, etteivät he ole opettajia lainkaan vaan ovat myös ystäviä.

Ystävykset Anna Ojala, Sara Palen ja Ritwan Osman, 4 A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *