TAIKA-hanke päättyy vuoden 2013 lopussa

TAIKA-matka kääntyy päätökseensä vuoden 2013 lopussa. Hankkeen tuottama materiaali on saavutettavissa verkossa kahdessa osoitteessa.

Kaikki julkaisumateriaali ja kuvaus hankkeesta löytyvät vuoden 2014 alusta lähtien tältä TAIKA-hankkeen hallinnoijan, Helsingin yliopiston blogisivustolta.

Tuttua www.taikahanke.fi -sivustoa ylläpidetään vielä vuoden 2014 ajan. Kaikki relevantti tieto hankkeen toiminnasta, tuloksista ja julkaisuista siis pysyy näillä sivuilla. Vain hankkeen toiminnan aikana julkaistut ajankohtaiset asiat poistetaan vanhana tietona.

TAIKA-hankkeen YouTube-kanavan löydät osoitteesta: http://www.youtube.com/user/TAIKAhanke .

Kohtaamispaikkana taidelähtöisten palvelujen toteuttajille ja tilaajille toimii yhä TAIKA-hankkeen tuottama palvelu www.sovellataidetta.fi .

Edellä mainittujen sivustojen tarkoituksena on säilyttää tuotettu materiaali kaikkien saavutettavana. Sivuilta löytyvät yhteystiedot pidetään myös ajan tasalla, eli niitä voi käyttää yhteydenottoa varten.

Kiitos menneistä vuosista 2008-2013 kaikille TAIKA-hankkeen kumppaneille, yhteistyötahoille ja toiminnastamme kiinnostuneille!