– TASOVA WoW -festivaalilla 12.3.

TASOVA -projekti järjestää WoW -festivaalissa työpajan asiantuntijuudesta, siitä miten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistetään onnistuneesti ja mitä jokainen voi tehdä asian hyväksi.

Tule inspiroitumaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön ammattilaisten omakohtaisista kokemuksista, vaihtamaan kokemuksia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä, verkostoitumaan, ideoimaan ja työstämään kampanjoita tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Kokemuksiaan on jakamassa toiminnanjohtaja Johanna Sjöholm (naisresurssikeskus Pihlaja/Nicehearts), pääsihteeri Taru Anttonen (Naisasialiitto Unioni), koordinaattori Hitomi Tabuchi (Monika-Naiset liitto ry.), projektipäällikkö Liisa Ketolainen ja projektikoordinaattori Hanna Kemppainen (Naisjärjestöjen keskusliitto, 100 tasa-arvotekoa -kampanja ja Tasa-arvovaje -projekti), pääsihteeri Johanna Pakkanen (NYTKIS – naisjärjestöt yhteistyössä), pääsihteeri Kerttu Tarjamo (Seta), tasa-arvokonsultti, projektipäällikkö Leena Teräs (TASOVA -projekti, Helsingin yliopisto, valtakunnallinen tasa-arvoverkosto).

• su 12.3. klo 12-14
  • Tampere talo, Yliopistonkatu 55, Tampere (sali Opus 4)

Ks. lisätietoja https://www.facebook.com/events/603574736505014/