– Tasa-arvo maakunnassa ja maakuntaohjelmassa. – Onko sukupuolella väliä Pohjois-Pohjanmaalla?

Miten tasa-arvo näyttäytyy Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmassa ja aluekehityksessä? Mitkä ovat maakunnan keskeisiä tasa-arvokysymyksiä? Miten tasa-arvoa voitaisiin edistää suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti?

Kutsutilaisuus 13.12. Oulussa. Ota yhteyttä Terttu Kuuselaan (terttu.kuusela (a) iki.fi)

Ohjelma:

Tervetuloa!
Leena Teräs TASOVA – tasa-arvoa aluekehitykseen -projekti ja Terttu Kuusela, Oulun Naisunioni, Solja Peltovuori, Hyvän Mielen talo ja Oulun Naisverkosto

Mitä tapahtuu juuri nyt Pohjois-Pohjanmaalla
Arja Hankivaara, viestintäpäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan liitto

Maakuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuushaasteet maakuntaohjelmien perusteella

• Katsaus Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaan
    Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntija -koulutuksen opiskelijat Satu Haapanen, Merja Niemelä ja Hennamari Toiviainen
  • Maakuntien ohjelmien vertailu
    Leena Teräs

Miten eteenpäin?