Menneet 2018

24.1. TASOVA mukana hallituksen tasa-arvo-ohjelman väliraportin kuulemistilaisuudessa

1.2. Anna Mikkola osa-aikaiseksi työntekijäksi yliopiston projektitiimiin

8.2. TASOVA esittelemässä ministeriöiden tasa-arvo-ohjelmatyöryhmälle maakuntaohjelmien suvausta ja kertomassa tasa-arvon edistämisestä maakunnissa

1.3. Aluetapaaminen Turussa, jossa keskustellaan Varsinais-Suomen sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuustilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä alueellisten toimijoiden kanssa. Paikka: Varsinais-Suomen liitto, klo 12-14. Ks. lisätietoja.

7.3. Aluetapaaminen Seinäjoella, jossa Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan toimijat kokoontuvat keskustelemaan maakuntiensa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuushaasteista mm. maakuntaohjelmien pohjalta. Paikka: Frami C, luokka Timo (2.krs), klo 12:30-15:30. Ks. lisätietoja.

8.3. Aluetapaaminen Tampereella, jossa keskustellaan Pirkanmaan sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuustilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä alueellisten toimijoiden kanssa. Paikka: Pääkirjaston Kanerva-sali, klo 16-18. Ks. lisätietoja.

8.3. TASOVAlta esitys tasa-arvoministerille ja kuntaministerille siitä, millaisilla rakennemuutoksilla ja toimintataparatkaisuilla voitaisiin sukupuolten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voitaisiin edistää maakunnissa

15.3. Aluetapaaminen Kouvolassa, jossa keskustellaan Kymenlaakson sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuustilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä alueellisten toimijoiden kanssa. Paikka: Marttojen tila (Torikatu 2), klo 17-19. Ks. lisätietoja.

19.3. tasa-arvonpäivänä järjestämme #tasaarvotalkoot -tilaisuuden Helsingissä keskeisempien sukupuolten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuuden edistymisongelmien kartoittamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi.
Paikka: Helsingin yliopisto, Minerva-tori (Siltavuorenpenger 5A), klo 8:30-15. Ks. lisätietoja

1.4. Milla Vainonen osa-aikaiseksi työntekijäksi yliopiston projektitiimiin

6.4. Aluetapaaminen Vantaalla, jossa keskustellaan Uudenmaan sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuustilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä alueellisten toimijoiden kanssa. Paikka: Vantaan valtuustosali, klo 13-16. Ks. lisätietoja.

19.4. Aluetapaaminen Joensuussa, jossa keskustellaan Pohjois-Karjalan ajankohtaisista haasteista sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden osalta. Alustuksena maakuntaohjelmaan tehty sukupuolivaikutusten arviointi ja yhdenvertaisuusvaikutusten arviointi. Paikka: Pohjois-Karjalan liitto, klo 15-18.

9.5. TASOVA goes ViVa – Virtaviivaisuutta valtavirtaistamiseen -hankkeen päätösseminaari

15.5. TASOVA goes Feministisempää talouspolitiikkaa -tilaisuuteen, lisätietoja

17.5. TASOVA goes Uusimaa 2.0 Roadshow, lisätietoja

22.5. Aluetapaaminen Tampereella, ks. lisätietoja