Haemme projektityöntekijää

Asuuko sisälläsi pieni salapoliisi? Nautitko asioiden selvittämisestä pienistä esteistä ja umpikujista lannistumatta?  Etsimme projektityöntekijää salapoliisiksi vanhojen julkaisujen digitointihankkeeseen. Digitoimme tällä hetkellä vanhoja teoksiamme yhdessä Kansalliskirjaston kanssa. Digitoidut teokset on tarkoitus julkaista Kansalliskirjaston Digi-palvelussa avoimesti kaikkien saataville. Tätä varten tarvitaan teosten tekijänoikeuksien haltijoiden (eli kirjoittajien tai heidän perikuntiensa) lupa. Etsimme oma-aloitteista, itsenäistä ja työtä pelkäämätöntä projektityötekijää selvittämään tekijänoikeuksien haltijoiden yhteystietoja. Tarjoamme kätevän osa-aikatyön opintojen oheen. Työskentelet omien aikataulujesi mukaan siellä, missä haluat.

Etsimme:

  • Oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja itsenäistä työotetta. Varaudu siihen, että työ voi olla ajoittain tylsää ja turhauttavaa.
  • Kekseliäisyyttä ja periksi antamattomuutta. Tekijöiden löytäminen vaatii salapoliisin kykyjä, googlen hakutulosten läpikäyntiä, yhteydenottoja vanhoihin työnantajiin, eri vuosikymmenien teologimatrikkelien kaluamista ja muita konsteja, joiden keksiminen on sinun tehtäväsi.
  • Rohkeutta olla yhteydessä ihmisiin sähköpostitse, puhelimitse ja kirjeitse sekä suomeksi että englanniksi. Osan tekijöistä perikunta asuu ulkomailla.
  • Vastuullisuutta ja huolellisuutta henkilötietojen käsittelyssä.

Työ sopii erinomaisesti opiskelujen oheen. Erityistä etua on siitä, jos olet tehnyt sukututkimusta tai muuta vastaavaa ihmisten jäljittämistä vaativaa työtä.

Tuntipalkkasi on 13 €. Työsuhde ajoittuu välille 20.1.2020-31.5.2020. Työaikasi on valintasi mukaan 10-40 tuntia viikossa kuitenkin niin, että voit tehdä työsuhteen aikana yhteensä korkeintaan 300 työtuntia. Palkka maksetaan kuukausittain tehdyn työajan mukaisesti. Raportoit käytetystä työajasta ja työn tuloksista seuran sihteerille.

Lähetä hakemus ja CV 5.1.2020 mennessä osoitteisiin stksj@pro.tsv.fi ja kati.tervo-niemela@uef.fi. (Molempiin osoitteisiin)

Lisätietoja:

Katri Malmi (seuran sihteeri)
stksj@pro.tsv.fi

Kati Tervo-Niemelä (puheenjohtaja)
kati.tervo-niemala@uef.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *