Harjoittelupaikat

Huom: Think Career -harjoittelupaikkojen haku on päättynyt.

 

Digimarkkinoinnista kiinnostunut ja innostunut harjoittelija
Kumous Career Partners Oy

Haemme Kumoukseen digimarkkinoinnista kiinnostunutta ja innostunutta osaajaa harjoittelijaksi. Ideaalihakijamme on henkilö, jolla on halua kehittyä ja kasvattaa osaamistaan oman intohimonsa, digimarkkinoinnin parissa. Olet mielellään kiinnostunut viestinnästä ja sen eri ilmaisumuodoista laajemmin.

Katso ilmoitus ja tarkat hakuohjeet Rekrynetissä. Paikkaa haetaan sähköpostitse. Haku päättyy 10.1.2019 klo 10.

 

Trainee Statistician
Oy 4Pharma Ltd

Our core business is statistics, data management, data warehousing, and medical services. The trainee position suites well for a student majoring in statistics, who is close to the end of his/her studies. Good knowledge of SAS-program is a must and knowledge of R-program is considered as an advantage.

See the advertisement on Rekrynet.
Apply for the placement on Tiitus, for which you will need a profile and University of Helsinki code. Instructions for making the profile. Application deadline 2.1.2019.

 

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija
Funidata Oy

Funidatan päätuote Sisu otetaan pian laajamittaisesti käyttöön asiakaskorkeakouluissamme. Haemme harjoittelijaa tukemaan käyttöönottoja erityisesti markkinoinnin ja viestinnän näkökulmasta. Työtehtäväsi sisältävät käytännössä nettisivujen merkittävää kehittämistä sekä muuta asiakasviestintää kuten tiedottamista ja some-päivityksiä.

Katso ilmoitus Rekrynetissä.
Hae paikkaa Tiituksessa, jota varten tarvitset profiilin ja oppilaitostunnuksen. Ohjeet profiilin luomiseen. Haku päättyy 7.12.

 

 

Viestinnän harjoittelijaksi Toimintaterapeuttiliittoon
Suomen Toimintaterapeuttiliitto

Harjoittelijalle tarjoamme mukavan työyhteisön akavalaisessa ammattiliitossa. Pääasiallisesti avustat yhteiskunnallisessa vaikuttajaviestinnässä ja jäsenviestinnässä, keskittyen sisällöntuotantoon, tekstien kielenhuoltoon ja muokkaukseen eri viestintäkanaviin.

Katso koko ilmoitus Rekrynetissä. HUOM: paikkaa haetaan sähköpostitse. Haku päättyy 2.1.2018.

 

Design- ja palvelumuotoilutaustainen suunnittelija (harjoittelija)
Steps Helsinki Oy

Etsimme nyt tiimimme täydennykseksi design- ja palvelumuotoilutaustaista, osaavaa suunnittelijaa.  Kyseessä on junior-tason positio tiimissä. Meillä pääset osallistumaan myyntiprosesseihin asiakasrajapinnassa, suunnittelet uusia konsepteja fasilitoiden työpajoja, ja havainnollistat ideasi myös sujuvasti ja ripeästi visuaalisiksi prototyypeiksi digitaalisesti.

Katso koko ilmoitus Rekrynetissä. HUOM: paikkaa haetaan sähköpostitse. Haku päättyy 14.12.

 

 

 

Harjoittelupaikka viestinnän osaajalle
Fokus Media Finland Oy

Yrityksemme on kasvanut jo 70 hengen työpaikaksi ja tarve sisäiseen viestintään on ilmeinen. Meiltä puuttuu intranet ja prosessi, jonka avulla voimme viestiä henkilöstöä kiinnostavat ja sille tärkeät viestit. Sen lisäksi Fokus Median ulkoinen asiakasviestintä (niin nykyisten kuin potentiaalisten) kaipaa uusia tuulia. Pääpaino tehtävässä on sisäisen viestinnän ratkaiseminen. Siksi kokemus henkilöstöviestinnän ratkaisuista ja tekemisestä on eduksi. Lisäksi sujuva suomen kielen tuottaminen on suotavaa.

 

 

 

Katso ilmoitus Rekrynetissä.
Hae paikkaa Tiituksessa, jota varten tarvitset profiilin ja oppilaitostunnuksen. Ohjeet profiilin luomiseen. Haku päättyy 20.12.

 


Korkeakouluharjoittelija Seuren asiakkuustiimiin

Seure Henkilöstöpalvelut

Asiakkuustiimissä korkeakouluharjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa:  asiakaspalvelu eri kanavissa, asiakastietojen ajantasaisuudesta huolehtiminen, asiakasyhteistyö yhdessä muiden asiakasvastuullisten kanssa sekä siihen liittyvien ohjeistusten ja materiaalien ylläpitäminen ja asiakaskokemuksen mittaamiseen liittyvät tehtävät.

Katso paikka Rekrynetissä.
Hae paikkaa Seuren kautta.

Haku päättyy 2.12.