Työelämän tutkimuspäivät

Työelämän tutkimusyhdistys ry. ja Työelämän tutkimuskeskus järjestävät Tampereella 4.11.2005 Työelämän tutkimuspäivän, jossa on mahdollisuus työelämän tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden tavata, tutustua ja vaihtaa ajatuksia tutkimuksen moninaisista aiheista. Tutkimuspäivän teema on “Työelämän monitieteinen kenttä”. Päivä koostuu yleisesitelmistä, esityksistä työryhmissä ja posterinäyttelystä. Tutkimuspäivillä esitellään myös uutta työväen- ja työnteon historiaa. Niihin voi tarkemmin tutustua osoitteessa

http://www.uta.fi/laitokset/tyoelama/WRD2005/tyoryhmat/WRD2005Palkat.pdf

ja koko seminaarin esittely löytyy osoitteesta

http://www.uta.fi/laitokset/tyoelama/WRD2005/

One Reply to “Työelämän tutkimuspäivät”

  1. Olisiko sinulla Matti (tai Pauli Kettusella esimerkiksi) enemmänkin tietoa siitä millaisessa asemassa työväen historiaa kosketteleva tutkimus on vuosien saatossa ollut Työelämän tutkimuspäivillä ja millaisia esityksiä aiempina vuosina mahdollisesti on ollut.

Comments are closed.