ITH Newsletter 43/1

ITH:n (Internationale Tagung der Historikerinnen der arbeiter- und anderer sozialer bewegungen, International Conference of Labour and Social History) uusin uutiskirje ilmaantui verkkoon tällä viikolla. Siinä kerrotaan mm.

  • ITH:n seuraavan kolmen vuoden suunnitelmista: teemoista ja seminaareista. Perusorientaatio on: “The ITH will focus on Global Labour History, this is the global history of all wage-earners, slaves, sharecroppers, etc., including their organizations and associated social movements.” Toimintamuotoina ovat lähinnä Linzin vuotuiset konferenssit ja ainakin yksi konferenssi muualla (Johannesburgissa).
  • Ensi vuoden Linzin konferenssin teemana on Transnational Networks of Labour. Konfereressi päivät ovat 13-17. syyskuuta 2007. Call for Papers kutsua ei ole vielä esitetty.
  • Tämän vuoden Linzin konferenssin annin lyhyt esittely
  • joukko muita uutisia, uusista jäsenistä yms.

Suora linkki uutiskirjeeseen on blogin oikean reunan Kv. linkit osastossa.