Valokuvakilpailu: spottaa työkaveri

menatwork2.jpg

SAK järjestää osana 100-vuotisjuhlavuottaan Minun työkaverini -valokuvakilpailun. Kilpailu kerää ajankuvaa siitä, miltä suomalainen työelämä näyttää vuonna 2007. Kilpailu on suunnattu SAK:laisten liittojen jäsenkunnalle. Kilpailutyöt saavat olla paperi- tai digikuvia. Pääasia on, että kuva on otettu omasta työkaverista työn ääressä tai tauolla. Kilpailuaikaa on vappuun saakka.

Kilpailun voittaja saa Sonyn DSC-W70 digikameran. Lisäksi palkitaan erikseen mielenkiintoisia kuvia sekä arvotaan lohdutuspalkintoja. Tuomaristolla on mahdollisuus palkita myös esimerkiksi paras yötyössä otettu kuva, paras pätkätyökuva jne.

Osuvimmat ja onnistuneimmat otokset palkitaan Työväen Musiikkitapahtuman yhteydessä heinäkuun lopussa Valkeakoskella. Samalla avataan Minun työkaverini -valokuvanäyttely. Osaa kilpailukuvista saatetaan käyttää SAK:n 100-vuotisjulkaisujen kuvittamiseen. Tässä tapauksessa kuvaajaan otetaan yhteyttä ja hänen kanssaan sovitaan palkkiosta.

Kilpailukutsu ei kerro mitä muuta käyttöä kuville on suunniteltu, mutta toivottavasti ne aiotaan myös arkistoida. 

Tarkempia tietoja täältä

Kuva: Riitta Oittinen, Varna 2006.