20. joulukuuta: American War Paar Da!

20. tuubi joulukalenterissamme tulee Intian Piilaaksosta Bengaloorusta tai Bengalurusta kuten kaupungin nimi nykyään kirjoitetaan. Vuoteen 2006 se tunnettiin Bangalorena. Kaupunkien nimenmuutokset ovat osa Intian nykyisen hallituksen politiikkaa.

“American War Paar Da!” -laulu on tehty Hiroshima Päivän (6.8.2005) esiintymisiä varten Bangaloreans Against Nuclearization (BAN) järjestön toimesta. Laulaja on B Jayashree. “This is a fresh perspective on America and american aggression from India.” todetaan tuubin esittelyssä. Nauttikaa! Tässä tuubissa on svengiä ja myös huumoria.

American War Paar Da! (Look at that American War!)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WGZ-HxIzsWA]

Laulun sanat löytyvät italialaisten sodan vastustajien sivulta. Muutenkin video näyttää levinneen hyvin eri puolilla maailmaa, myös Yhdysvalloissa.