Ympäristötaidetta Helsingin Kivinokassa

luontopolku.jpg

Helsingin Kivinokassa on 28.9 asti  ilmainen, jo kuudetta kertaa järjestetty ympäristötaidenäyttely. Tämän vuoden teema on 1918 – Linnut. Mukana on parikymmentä taiteilijaa, joiden väliaikaiset teokset on aseteltu luontopolun varrelle.

Kivinokan ulkoilu- ja virkistysalueen sijaitsee Helsingissä Vanhakaupunginselällä Kulosaaren ja Herttoniemen metroasemien välissä. Kulkuyhteydet Kivinokkaan: Metro Herttoniemeen tai Kulosaareen; bussi 16 Herttoniemeen, josta noin kilometrin kävelymatka (HPY karttasivu 53/77-89,90).

hyvaksikaytetyt.jpg

Otto Santala: Hyväksikäytetyt. Kuvia vuoden 1918 lapsisotilaista (kuva: Riitta Oittinen)

Kivinokka, ympäristötaidenäyttelyt

Lisätietoja Kivinokasta ja alueen kartta täällä

horte-garner.jpg

Hanne Horge-Garner (kuva: Riitta Oittinen)