NALCH 2008

nalch2008.jpg

Pohjois-Amerikan työväenhistorian kolmipäiväinen konferenssi  pyörähtää käyntiin tänään Wayne State Universityn kampuksella Detroitissa USA:ssa. Kyseessä on järjestyksessä 30. alan konferenssi.

Pääpuhujina ovat:

• Ron Gettelfinger, President of the UAW:  “The Auto Industry and the UAW”
  • Elizabeth McKillen, Professor of History, University of Maine: “U.S. Labor, The Anti-Imperialist Moment of 1919, and American Isolationism”
  • Kevin Boyle, Professor of History, The Ohio State University: “Josie’s Story: Looking for History in Some Very Small Places”
  • David Bonior, U.S. Congressman, retired: “Labor and Presidential Politics Today”

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan NALCH:n sivuilta. Työväenhistoriaa käsitellään 23 erillisessä (4. rinnakkain) sessiossa ja päivät päättää yhteistilaisuus (Plenary Session) “Thirty years and Counting: Labour, Scholarship, Activism and the Future”.

30-vuotisen taipaleen kunniaksi sivuilla on julkaistu pdf:t kaikkien aiempien konferenssien ohjelmista. “See how the conference has evolved.”