23. joulukuuta

kiva-54.jpg

Kansikuva  jatkaa Kiva-lehden perinnettä urheilullisista joulupukeista. Vertailun vuoksi tästä voi kurkata, kuinka hedonistiselta Coca cola -pukki näytti samana vuonna. 

Taikatossut-sarjakuvan loppuhuipennus

Palaamme vihdoin joulukalenterin aloittaneeseen Taikatossut-postitukseen. Sen perusteellahan vaikutti että kaksospojat Pertti ja Jaakko Riston jäisivät vaille lahjoja. Tässä vaiheessa sarjakuvan muut lapset jo harkitsivat antavansa kaksosille omia pakettejaan.  Hätään tulevat kuitenkin Riston taikatossut;  niiden sisälle ilmestyivät ihan omat joulusukat myös Pertille ja Jaakolle. Hurraa!

taikatossut-loppu.jpg

Tarkkasilmäiset lukijat arvannevat, että kyse on käännössarjakuvasta: minkään ikäiset suomalaiset eivät esiinny talvisäällä shortseissa (toisin kuin esimerkiksi belgialaiset partiolaiset). Haloo taikatossuporukka: katsokaapa mallia järkevästä talvipukeutumisesta esimerkiksi tässä blogissa esillä olevista talviurheilumainoksista.

leikkibanjo1.jpg

Lopuksi joulukalenteritiimi  kiittää lämpimästi pitkäaikaista yhteistyökumppaniaan TYÖVÄENLIIKKEEN KIRJASTOA.  Sen osaavan, nopean ja joustavan  palvelun johdosta  joulukalenteriin saatiin monta mielenkiintoista kansikuvaa.

HuRrAa!