Työväen Näyttämöpäivät Mikkelissä 29-31.1.2010

nayttamopaivat

“Työväen Näyttämöpäivät on yksi Suomen suurimmista harrastajateatteritapahtumista. Ensimmäistä kertaa Työväen Näyttämöpäivät järjestettiin vuonna 1976 Lahdessa. Päivistä piti tulla joka toinen vuosi suomalaisissa kaupungeissa kiertävä festivaali. Kahden vuoden päästä tapahtuma tuotiin Mikkeliin ja tänne se myös jäi.”

Työväen Näyttämöpäivät järjestetään 34. kerran ensi viikonloppuna (29-31.1.2010) Mikkelissä.  Tarkempi ohjelma ja esiintyjät löytyvät tapahtuman nettisivulta.  “Vielä on tilaa osaan esityksistä”.

“Esityksiä oli aluksi vain Mikkelin Teatterin kahdella näyttämöllä, nykyään näyttämöitä on käytössä 5-7 eri puolilla kaupunkia. Esityksiä oli aluksi 10-15, nykyisin niitä on 30-40. Vuosittain katsojia festivaalilla käy yli 4 000, esiintyjiä on mukana satoja, ryhmiä 10-15 ja järjestävää henkilökuntaa sekä talkoolaisiakin on toista sataa. “