Opinnäytteet Kaisa-talossa ja E-thesiksessä

Kaisa-talossa ovat humanistisen, käyttäytymistieteellisen, oikeustieteellisen, teologisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan opinnäytteet.

  • Digitaalisten opinnäytteiden tiedot löydät E-thesiksestä.
  • Kaisa-kirjastossa sijaitsevilta opinnäytekioskeilta pääset opinnäytteiden kokoteksteihin laajemmin kuin avoimessa verkossa E-thesiksen kautta.
  • Painettuja opinnäytteitä ei lainata kotiin, mutta saat ne käyttöösi Kaisa-kirjaston tiloissa tekemällä aineistopyynnön.
  • Aineistopyyntö tehdään Helka-tietokannassa käyttämällä VARAUS-toimintoa.  Aineistopyyntöjä noudetaan kaksi kertaa päivässä, ma-pe klo 12 ja 16. Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa. Voit myös seurata asiakastiedoissasi Helkassa, milloin pyytämäsi aineisto on käytettävissäsi. Opinnäytteet toimitetaan K4-kerroksessa sijaitsevaan avohyllyyn, jossa ne ovat asiakkaan käytettävissä 4 viikon ajan.

Opinnäytteiden haku Helka-tietokannasta

Etsi painetut opinnäytteet Helka-tietokannassa sijainti-haulla. Voit järjestää hakutuloksen niin, että uusimmat tulevat ensin. Samalla lajittelu-toiminnolla saat viitteet listattua myös tekijän mukaan.

Katso kirjaston verkkosivulta opinnäytteiden sijaintitiedot tiedekunnittain: sivun linkeistä pääset suoraan hakutuloksiin Helka-tietokannassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *