Kontakt

Kontakta oss via formuläret eller rulla ner sidan!

   

  Produktionsteamet

  Johannes Kananen

  Ansvarslärare
  johannes.kananen@helsinki.fi

  Johannes är universitetslektor för det ”breda sökmålet” (kandidatprogrammet i samhällsvetenskaper) vid Soc&kom, och kommer att fungera som ansvarslärare då Samhällsvetenskapernas förunderliga värld går för första gången under våren 2021. Johannes har deltagit i digitaliseringen av flera kurser, och har också ansvarat för den interna piloteringen av kursen.


  Harry Lunabba

  Kursansvarig under produktionen, ordförande för Soc&koms digiarbetsgrupp

  harry.lunabba@helsinki.fi

  Harry är en av Soc&koms mest digi-entusiastiska lärare, och tror på att universiteten i framtiden kommer att anställa producenter som en helt vardaglig sak. Harry har ansvarat för framtagandet av det mesta av kursnes pedagogiska innehåll. Förutom sammanställandet av kursinnehållet står han värd för kursens videor.


  Christian Lindblom

  Expert i nätpedagogik
  christian.lindblom@helsinki.fi

  Christian ansvarar för den digitala lärmiljö som titta-in-kursen bor på. Utöver införskaffandet och uppehållandet av digitala verktyg och material har Christian också varit delaktig i kursens ljudproduktion.


  Mats Söderman, John Lönnfeldt och Nino Poppius

  Producenter

  Flera personer har medverkat i filmningen och klippet genom produktionens gång. Förutom prova på-kursen arbetar producenter också med Soc&koms journalistiklinje, där de lär ut praktiska mediafärdigheter till de studerande.


  Alexander Zilliacus

  Projektsekreterare

  Alexander har huvudsakligen arbetet med uppgifter kring digitalisering av undervisningen, och har medverkat i de flesta projekt av denna natur som sker på Soc&kom. I prova på-kursen har han ansvarat för administrativa uppgifter.


  Anna Henning-Lindblom

  Tidigare ordförande för Soc&koms digiarbetsgrupp

  Anna var ordförande för Soc&koms digiarbetsgrupp under produktionsprocessen, och ansvarade för projektets finanseringensansökan, start, digitalisering i övrigt mm.