Etusivu

kollegium3.jpgOlen parhaillaan tutkimusvapaalla yliopistonlehtorin työtehtävästä, joka on Sosiaali- ja kulttuuriantropologian oppiaineessa Sosiaalitieteiden laitoksella Helsingin yliopiston Valtiotietellisessä tiedekunnassa.

Tutkimukseni ovat keskittyneet maantieteellisesti Afrikkaan ja temaattisesti talouden, kulttuurin ja sosiaalisen järjestyksen vuorovaikutukseen. Pisimmät kenttätyöni olen tehnyt Tansaniassa Kilimanjarolla, jossa tutkin naisten torikauppaa, ja Etelä-Afrikassa Johannesburgissa ja Kapkaupungissa, jossa tutkin musiikkiteollisuutta ja nuorisomusiikkia. Molemmat tutkimukseni ovat ilmestyneet kansainvälisten kustantajien julkaisemina tieteellisinä monografioina. Lisätietoja kohdissa “Tutkimus” ja “Publications/ Julkaisut”.

Meneillään oleva, syksyllä 2016 alkanut ja Koneen Säätiön rahoittama tutkimukseni vertailee luovan luokan toimintaa ja arvoja Dar es Salaamissa Tansaniassa ja Johannesburgissa Etelä-Afrikassa.

Syksystä 2016 johdan myös Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimusprojektia “The Morality of Success among the Emerging Black Middle Class in South Africa“. Tätä ennen (2013-2016) johdin Suomen Akatemian rahoittamaa projektia “Youth Music and the Construction of Social Subjectivities and Communities in Post-Apartheid South Africa”. Ks lisää hankkeesta täältä.

 

 

© 2020 A MarketPress.com Theme