Faith and Globalisation -kesäkurssi

Helsinki Summer Schoolin ensi kesän tarjonnassa on 5 op:n kurssi ”Faith and Globalisation” 8.-24.8.2017. Kurssilla keskitytään uskontojen, väkivallan sekä uskonnollisen etiikan kysymyksiin modernissa maailmassa ja globalisaation keskellä:

It is designed to equip its participants with (1) a basic understanding of some of the major historical paradigms of tolerance, violence and dialogical justice across cultural spheres and (2) preliminary abilities to take part in the real-life discussion of faith-related conflicts and ethics in our global age.

Kurssi on maksullinen, joka mahdollistaa sen, että opettajina on vieraita eri puolelta maailmaa. Tiedekunnan opiskelijoille kurssi maksaa 75 e. Kurssi ei suoraan liity kandin- ja maisterintutkintoon, mutta sen käytöstä korvaamaan tutkinnon opintojaksoja voi erikseen sopia vastuuopettajien kanssa. Lisää tietoa kesäkurssista löytyy täältä: http://www.helsinkisummerschool.fi/courses/course/faith-globalisation/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *