Kokemuksia monikielisen kyselyn tekemisestä REDCap-alustalla

Tutkimus kurottaa uutta tietoa kohti. Matkalla tutkittuun tietoon on monta etappia ja työskentelyvaihetta. Yksi minulle ajankohtainen työvaihe on ollut aineistonkeruu, jossa olen selvittänyt vanhempien kokemuksia koulun islamin opetuksesta. Lue kuvaus monikielisen kyselyn tekemisestä REDCap-alustalla tuoreessa blogikirjoituksessa. Olen kirjoittanut tekstin yhdessä Helsingin yliopiston REDCap-tiimin kanssa, ja se on julkaistu yliopiston Think Open -blogissa.

Tämä huoltajien kokemuksia koulun islamin opetuksesta selvittävä tutkimus on avoinna vastauksille 15.3.2022 asti. Tutkimukseen voi osallistua suomeksi, arabiaksi, persiaksi, somaliksi ja englanniksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *