SkiGarage.net yhteistyöhön Uniridersin kanssa!

Niin huippulaskijoiden kuin intohimoisten harrastajienkin luottotalli SkiGarage (entinen Mankkaan suksihuolto) tarjoaa jatkossa etuuksia liikkeessä asioiville Uniridersin jäsenille. Yritys on myös Skipolin erittäin pidetty yhteistyökumppani.

Omilla sivuillaan SkiGarage.net kuvaa itseään näin:


 

Me olemme yrittäjiä, intohimoisia hiihtopummeja ja laskettelun erikoisosaajia, jotka kokemuksensa avulla uskovat pystyvänsä tarjoamaan juuri sinulle sen oikean suksen, monon tai vaikkapa telemark-paketin.

Ensin meitä oli yksi ja liikkeen pääpaino oli huolloissa. Nyt meitä on enemmän ja vaikka huolto on edelleen kunniassa liikkeessämme, olemme nostaneet myös tuotteiden tarjonnan erikoisliikettä vastaavalle tasolle.

Mankkaan suksihuolto on ja pysyy, mutta vastataksemme muuttuvan maailman tarpeisiin koimme tarpeelliseksi nostaa verkkokauppamme samalla tasolle kuin kivijalkaliikkeemme. Samalla uusi nimi tuntui paitsi tarpeelliselta niin myös selkeältä viestiltä siitä, että emme ole vain suksihuolto vaan kokonaisvaltainen lumiliikuntaan keskittyvä erikoisliike. Liike, missä asiakasta palvellaan ja missä asiantuntemus kohtaa monipuolisuuden ja avarakatseisuuden. Mielummin talli kuin halli.

On kyse sitten ensikäännöksiään pusertavasta pikkutytöstä tai tupla-korkkeja vetävästä lökäpöksystä, jäällä hiihtelevästä isoäidistä tai keppejä taklaavasta lukioikäisestä niin meiltä löytyy heille välineet sekä henkilö joka osaa parhaiten auttaa juuri heidän lajiinsa liittyvissä kysymyksissä. Ja mikäli uudelle kalustolle ei ole tarvetta niin uudistetun huoltokalustomme avulla pistämme sitten ainakin välineet kuin välineet tikkiin.

Toivomme, että verkkokauppamme tarjoaa sinulle sen saman kokemuksen kuin jos kävisit meillä Mankkaantie 25:ssä. Ja jos mietit mitä se tarkoittaa, tule käymään. Emme aja sinua verkkoon vaan tarjoamme sen vaihtoehtona. Aina kun ei voi tulla paikalle.


 

Entisenä kilpalaskijana ja useita kyseisen putiikin suksia allani pitäneenä tätä tupaa voin henkilökohtaisesti ja vilpittömästi suositella  kenelle tahansa, jolle sukset ovat mietinnän paikka ja investointi, johon kaipaisi rautaisen ammattilaisen ohjausta. Ja mielellään ilman, että se näkyy tuotteen hinnassa. Olen itse hankkinut varusteeni SkiGaragelta usean vuoden ajan. Koskaan en ole katunut. Uusiin suksiin laitetaan siteet paikan päällä samalla kun siemailet talon tarjoamaa kahvia. Monojen ostohintaan kuuluu poikkeuksetta niiden muotoilu asiakkaan jalan mukaan. Noin 25:n neliön kokoinen myymälä ei pursua liialla tarjoomalla, mutta sieltä löytää silti kaiken, mitä lasketteluun saatat tarvita. Huollot ovat ensiluokkaisia. Uniridersin jäsenille huolto tehdään erityisen tarkasti käyttäen vähän parempia voiteita.

Meininki on reilu – you see what you get and you get what you see. Mitään ei tuputeta ja paketista kaivetaan edullisin diili.

SkiGarage.net:in voi tulevalla kaudella nähdä mukana mm. Tahkolla tuotepalkintojen muodossa sekä alkukeväästä pidettävässä AHS:n hiihtopäivässä.

Suosittelen tutustumaan vaihtuviin tarjouksiin SkiGaragen verkkokaupasta. Huolto, joka on suksille niiden toimivuuden ja kestävyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää, kannattaa hoitaa pois alta saman tien.

Innokkain yhteistyöterkuin,

Laura

 

P.S. Mitä enemmän sitoudumme kumppaniin, sitä paremmiksi tarjouksilla on joskus tapana muuttua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *