Hyvät promovoidut maisterit ja tohtorit, hyvät kutsuvieraat – tämä oli promootio 2011

Valtiotieteellisen tiedekunnan XIII juhlallinen maisteri- ja tohtoripromootio on nyt juhlittu, tanssittu ja puhuttu. Aivan ensiksi promootiotoimikunta haluaa kiittää erityisesti koko juhlaväkeä – juuri te teitte tästä juhlasta niin ikimuistoisen! Muutaman päivän ajan Helsinki oli pelkkää hymyilevää promootiokulkuetta, laakerinlehviä ja silkkisiä hattuja.

Promootiosta toimitetaan kesän ja syksyn aikana promootiojulkaisu, johon koostetaan muun muassa kaikki juhlan aikana pidetyt puheet ja paljon kuvamateriaalia sekä liitteeksi videotallenne aktista ja tanssiaisista. Julkaisua odotellessa valokuvia tapahtumasta voi kuitenkin jakaa esimerkiksi promootion Facebook-sivulla (sivulle pääsee myös kirjautumatta Facebookiin) tai toimittamalla kuvia promootio2011-info-osoitteeseen.

Jotta vuoden 2016 promootiosta voidaan tehdä entistä parempi, toivomme promootion osallistujien jättävän meille palautetta oheisella lomakkeella – ruusut, risut ja kehitysideat ovat tervetulleita! Samalla keräämme myös parhaimpia promootiomuistoja käytettäväksi julkaisussa ja viestinnässä.

» Palaute- ja muistolomake

Jos promootiojuhlan tuoksinassa kadotit jonkin tavaran, voit tiedustella niitä osoitteesta promootio2011-info at helsinki.fi .

 

Kuva: Ari Aalto / HY

Leave a Reply