Neljäs viikko

Työn edistyminen: Ensimmäisen palautettavan version hiominen

Ryhmässämme työ on edennyt vaiheeseen, jossa ensimmäinen palautettava versio on saatu koottua kaikkien ryhmäläisten tekemien osuuksien pohjalta. Jokainen on syventynyt tänä aikana omaan osuuteensa, ja paneutunut analysointi- ja kirjoittamistyöhön. Kaksi ryhmäläistä on ottanut päävastuun tilastollisesta osuudesta, kaksi muuta taas kirjallisuusosuudesta, ja yksi on toiminut meta-osion vastaavana, työn kokoajana ja viimeistelijänä.

Viikkoraportti on jätetty maanantaina moodleen, ja yammer toimii päivittäisen viestinnän kanavana ryhmätyön koostamisessa. Loppuviikko käytetään ensimmäisen palautettavan version hiomiseen.

 

 

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *