viikko 5: öö pitiks tänne kirjottaa jotain?

Viikko viisi on nyt vertaisarviointeinensa takanamme, eikä kukaan ryhmästä tunnu oikein enää ymmärtävän, kuuluiko blogiin ja/tai moodleen tässä vaiheessa vielä kirjoittaa jotain vai ei. Ajattelimme kuitenkin, ettei siitä varmastikaan haittaakaan ole, joten tässäpä sitä näpytellään!

Viime viikolla tapasimme perjantain työpajassa (joka oli muuten harvinaisen tyhjä hahah) koko ryhmän voimin lukemaan tutkimuksesta saamamme palautettaan ja suunnitelemaan tulevia tehtäviä ja niiden jakoa. Saamamme palaute oli kaikin puolin positiivista, ja tänään ahkera kirjallisuusryhmämme palauttikin jo edelleen jalostetun version Yammeriin, mistä meta-osion jäsen nappaa työn keskiviikkona tehdäkseen sille johdannon ja loppupäätelmät. Tästä kaksi muuta ryhmän jäsentä vielä tarkistavat ja muokkaavat työtä edelleen viimeistä palautusta varten.

Kaikki työvaiheet ja tehtävänjaot on jälleen päivitetty projektisuunnitelmaamme Yammeriin. Olemmekin aika ylpeitä tuosta suunnitelmasta, minkä takia saimme viime viikolla idean ladata kuvan siitä ja etsimästämme kirjallisuudesta tekemästämme ajatuskartasta tänne blogiin. Koska en kuitenkaan TVT-kurssista huolimatta ilmeisesti ole oppinut mitään tietokoneista, en onnistunut luomaan
projektisuunnitelmasta tänne liitettävissäolevaa kuvaa, joten täältä tulee ajatuskartta ja pdf-versio projektisuunnitelmasta!hehe lol (1)ProjektisuunnitelmaTVT_ryhmä11 (1)

Grazie mille tutti regazzi!

 

 

 

 

 

 

hehe lol (1)