Homma sujuu uuden aineiston kanssa!

Ryhmämme on nyt pureutunut uuteen terveysaiheiseen aineistoon. Tilastovastuuhenkilöt ovat tehneet koonnin muille ryhmän jäsenille, joka oli kattava ja antoi suuntaa aineistohauille. Myös metaosion vastuuhenkilö on auttanut hauissa. Blogin kirjoittajiksi on jo lisätty osa ryhmän jäsenistä, osalta odotetaan vielä kirjautumista järjestelmään. Kokoonnumme huomenna keskustelemaan seuraavista vaiheista. Homma etenee siis hyvin ja ryhmätyö tuntuu toimivan.

Published by

Deleted User

Special user account.

One thought on “Homma sujuu uuden aineiston kanssa!”

  1. Minä ja Eeva-Leena toimimme tilastovastaavina. Ensimmäisellä tapaamiskerralla aineiston lataaminen osoittautui hieman monimutkaiseksi, mutta lopulta onnistuimme siinä! Tutuistuimme myös SPSS:n ihmeelliseen maailmaan. Tällä kerralla emme saaneet oikein mitään muuta aikaiseksi, mutta 13.11. osallistuimme työpajaan, jossa saimme tilasto-osuuden hyvään vauhtiin. Työpajassa hahmottelimme, mitä muuttujia käytämme ja tulimme tulokseen, että teemme kaikista muuttujista pylväskuviot ja ristiintaulukoinnit.

    -Krista ja Eeva-Leena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *