Tilastoja, kirjallisuutta ja tiimityötä

Jo neljäs viikko meneillään, ja ryhmämme toiminta on edelleen energistä, positiivista ja todella tavoitteellista. Ensimmäiseen palautukseen on aikaa enää muutama päivä, ja ryhmämme on ahkerasti tehnyt töitä pienen tutkimuksemme parissa. Otto ja Emmi ahkeroivat alkuviikosta SPSS:n kanssa, ja muut ryhmäläiset ovat syventyneet kirjallisuusosioon.

Tällä viikolla opittiin ja onnistuttiin. Emma ja Juho löysivät hienosti tutkimustamme tukevaa kirjallisuutta, Emmi löysi työskentelyynsä uutta puhtia pomodoro -tekniikan avulla, ja Otto oivalsi kuinka mukavaa SPSS:n käyttö voikaan olla, kun sitä tekee yhdessä. Tiimityömme on toiminut, ja se alkaa tuottaa tulosta.

Hyvä viikko, ja hyvillä mielillä lähdemme viikonlopun viettoon.

Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

 

kuva: google

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *