Palautetta ja loppuviimeistelyjä

Ryhmätyömme palautus onnistui hienosti aikataulussa, ja tällä viidennellä viikolla olikin palautteen aika. Ryhmämme on tavannut ja pitänyt palaverin joka viikko, ja tällä viikolla kävimme yhdessä läpi saamaamme palautetta. Neljä henkilöä olivat kommentoineet työtämme – kiitos siitä. Kaikki palaute otettiin hyvillä mielillä vastaan, ja pääosin palaute oli positiivista ja rakentavaa. Ryhmämme sai uusia ideoita, kuinka jatkaa tästä eteenpäin. Aijomme muun muassa yhtenäistää työn viiteet, parannella graafeja, luoda työlle kansisivun ja sisällysluettelon, ja oikolukea työn huolella.

Ryhmätyömme on pian valmis. Siihen on tänä syksynä käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Olemme tavanneet säännöllisesti, ja pitäneet huolta työn etenemisestä todella tunnollisesti. Yhdessä tekemällä olemme saaneet aikaan työn, johon kaikki ryhmän jäsenet ovat tyytyväisiä, ja pian olemme valmiita loppupalautukseen.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *