Toinen tapaamiskerta

Tällä viikolla olemme tarkentaneet rymän sisäistä työnjakoa. Ryhmän uudet jäsenet on otettu mukaan ryhmään ja olemme ottaneet Yammer-ohjelman käyttöön, sekä perustaneet blogin.

Yammer on helppokäyttöinen ja koko ryhmä on toiminut aktiivisesti yhteydenpidossa yksityisen Yammer-ryhmän välityksellä. Samalle olemme pystyneet reaaliaikaisesti seuraamaan muiden ryhmien edistymistä. WordPressin blogipohja on toimiva ja helppokäyttöinen ja tulee jatkossa olemaan olennainen lisä työkalupakkiimme.

Olemme onnistuneet valitsemaan aineiston, sekä olemme alustavasti perehtyneet sen muuttujiin. Tutkimuskysyksemme  tarkentuu ensi viikon kuluessa, kun pääsemme tutustumaan tilasto-ohjelmiin.

Ryhmämme koko on kasvanut viiteen henkilöön ja olemme sopineet joustavasti alustavasta työnjaosta kurssin eri osa-alueiden toteuttamisen suhteen. Seuraava tapaaminen on sovittu ensi viikoksi, jolloin siirrymme työssämme tutkimuskysymyksen lähempään tarkasteluun ja aineiston analyysiin.

 

One thought on “Toinen tapaamiskerta”

  1. Heippa! Laitan tähän kommentteja siitä, miten kurssin alku itselläni sujui.

    Ihan aluksi kurssia oli tosi hankala hahmottaa, Moodle sivu oli yksi kaaos (vaikkakin tosi hyvin nyt saatu tiivistettyä, plussat siitä!). Itse heti aluksi aloin tutustumaan Zoteroon, sillä kirjoitin kandiani myös koko syksyn, joten Zoteron opettelu oli hyvin ajankohtaista. Kun periaatteet olin oppinut, se kyllä nopeutti kandin kirjoittamista ihan hurjasti! En ymmärrä miten olen joskus jaksanut käsin naputella lähdeviitteitä ja lähdeluetteloa.

    Aloin jo alussa myös hiukan etsimään kirjallisuutta, kun pohdiskelimme tutkimuskysymystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *