RealTimeBoard: olit mukava, mutta tunsimme vain hetken

Itse olen aikalailla sellainen ihminen joka innostuu kaiken sortin näpertämisestä tietokoneella. RTB saikin minut leikkimään sen pariin aika pitkäksi toviksi. Minusta konsepti oli hyvä, ja esimerkiksi pienempiin, tiiviimpiin ja jotenkin strukturoidumpiin projekteihin voisin todella nähdä itseni käyttävän sitä.

Tutustuminen ei vienyt kauaa aikaa ja jos on yhtään tullut leikittyä koneella esim. prezin tai edes power pointin kanssa, niin homma on kyllä kätevästi opittavissa. Meidän ryhmän kohdalla projektikaavio ja ylipäänsä projektin pohtiminen ja eteenpäin vieminen ei oikeen saanut tulta alleen RTBssä. Kuten ylläkin totesin, tämä ehkä johtuu enemmän projektin luonteesta, eikä sinänsä RTBstä. Semmoinen on kyllä fiilis, että voisi palata RTBn pariin tulevaisuudessa, ehkä muissa kun koulutöiden merkeissä.

Pikkuisena miinuksena on kyllä jatkuvat spämmi-viestit, jotka alkoivat sadella heti liittymisen jälkeen. Niille voisi tietystä varmaan tehdä jotain RTBn asetuksista (luulisi ainakin), mutta ärsyttäväähän sekin on, että niitä ylipäänsä tulee. Toinen pieni miinus on virtuaali whiteboardien rajattu määrä, mutta ehkä sekään ei näin aluksi haittaa. Eipähän ainakaan voi hukuttaa itseään projekteihin kun työkalu määrää kuinka montaa voit olla tekemässä yhtäaikaa.

 

-J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *