Yammerista

Yammer on kans osoittautunut ihan kelpo työkaluksi. Moodle kauhistuttaa ja hirvityttää itseäni hitaudensa ja kömpelyytensä takia ja Facebook on työntekoon ja koordinointiin nihkeä, kun menee sekaisin kaikki työ- ja vapaa-aika-asiat. Lisäksi kaikkea nettiturvallisuuteen ja blaa blaa liittyviä syitä. Yammer olikin siis hyvä tuttavuus tähän.

Sinänsä yammeri ei herätä mitään suuria tunteita, vaan on ihan peruskelpo työkalu, joka hoitaa tehtävänsä niinkuin pitääkin. On kyllä hauskaa nähdä, minkälainen paikka yammerista tulee sen ilmeisesti tullessa ihan yleiseksi koko yliopistossa. Meidän ryhmän kohdalla sivu oli lähinnä hyvä viestintä kanava ja oiva tiedostojen jakopaikka, mutta yammerissahan on potentiaalia aika paljolle muullekin, koko “organisaation” kattavalle viestinnälle.

Vähän samankaltainen työkalu, Slack, oli jo itselleni tuttu, mutta oli ihan kiva päästä myös kokeilemaan uutta. Slackiin verrattuna yammer vaikutti paljon enemmän “ammattimaiselta facebookilta”. Slackin saa myös puhelimelle, joten siinä viestinä tuntuu jotenkin nopeammalta. Molemmat ajavat siis hiukan eri virkaa, mutta molemmista olen kyllä pitänyt.

– J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *