Viimeinen päivitys

Nyt alkaa raportti olemaan lopullisesti kasassa ja palautusta vailla.

Kurssin alussa ensimmäiset moodle-viestit saivat aikaan pienimuotoista paniikkia. Ei ollut selkeää käsitystä siitä mitä ylipäätään on tarkoitus tehdä ja kiirettä korostettiin. Ensimmäisen viikon aikana saatiin kuitenkin kaaos hallintaan.

Kurssin aikana olemme oppineet useista erilaisista hyödyllisistä ohjelmista, joita voi käyttää opinnoissa tukena myös jatkossa. Lisäksi hyödyllistä taitoa on karttunut ryhmän kanssa toimimisesta, eritoten nettiin painottuvassa ympäristössä.

Ryhmämme toimi kokonaisuudessaan hyvin, ja aikatauluista oli helppo sopia – yhdessä sovitut “välideadlinet” erilaisten tehtävien suorittamiselle olivat erittäin hyödyllisiä ja olennaisia työn aikataulussa edistymisen kannalta. Facebook on toiminut ryhmän sisäisessä viestinnässä moitteettomasti, ja pari kasvokkain tapaamista on myös tukenut työskentelyä.

Työmäärä on kurssilla ollut varsin suuri, eritoten tutkimusten lukemisessa ja tilastojen tekemisessä meni jonkin verran aikaa. Lisäksi itse raportin kirjoittaminen oli välillä hitaampaa. Blogin kirjoittaminen on taasen osaltaan ollut antoisaa, sillä siinä on päässyt reflektoimaan jo opittua ja kirjaamaan ylös omia tuntemuksia ja kokemuksia.

Kuitenkin tästä kaikesta on nyt selvitty läpi, kokemusta rikkaampina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *