Pääkirjoitus: Heihei Kaisa – tervetuloa Kimmo!

Kesän Verkkari huomioi erityisesti kirjastomme pitkäaikaista Grand Old Ladyä Kaisa Sinikaraa ja hänen elämäntyötään kirjaston hyväksi. Toimituksemme sai kuin saikin napattua yhteiskuvan eläkkeelle lähtevästä ja 17.6. aloittavasta ylikirjastonhoitajasta. Pyysimme heiltä saman tien kesätoivotukset lukijoillemme.

Näin Kaisa S.:

–   Lämmin kiitos upeille työtovereille kaikista yhteisistä vuosista. Olen iloinen ja ylpeä jäsenyydestä Helsingin yliopiston kirjaston joukkueessa. Tervetuloa Kimmo tähän hienoon yhteisöön!

–   Kesällä katsellaan pitkään veden aaltoilua rantakiven ympärillä. Jokainen aalto ympäröi kiven omalla tavallaan. Katsellessa kaikkinainen stressi häipyy olemattomiin. Uidakin voi, jos haluaa luoda oman aaltoilukuvionsa.

Stressiä vähentää kissan silitys, jos on kissa jota silittää. Jos kissa puuttuu, voi silittää vaikka tutun ihmisen tukkaa. Kannatettavaa on hyvän ystävän kanssa maailman parantelu hämärtyvässä kesäillassa siihen asti, kunnes aamuaurinko alkaa nousta taivaanrannan takaa

Mukava dekkari käteen ja ulkoilmaan!

Kimmo Tuominen jatkaa kesän rentoutumisvinkeillään:

– Hanki katuliidut, kuvioi asvalttia, betonia, kalliota.
– Linnanmäellä suosittelen Kieputinta tai Rekkarallia.
– Sadepäiviin sopii Kevin Spaceyn tähdittämä tv-sarja House of Cards.
– Nauttikaa valosta, vedestä ja väreistä! Hei ja kai saa kiittää Kaisaa? Kirjastoon on ollut ilo tulla töihin ja Kaisan kanssa keskustelu on ollut antoisaa.

Verkkari toivottaa myös kaikille hulppeaa kesää, iloitkaahan lukupaketista ja toisistanne!

Teksti

Tiinakaisa Honkasalo
Viestintäpäällikkö
Helsingin yliopiston kirjasto