Keskustakampuksen Valopilkku 25.11.2010

Marraskuisena pakkaspäivänä järjestettiin Ravintola Savussa Tervasaaressa Keskustakampuksen kirjasto henkilökunnan valopilkkujuhla. Tarjolla oli henkevää ohjelmaa, musiikkia ja vähän puhettakin sekä tietenkin maittavaa ruokaa.

Matkalla Valopilkkuun
Matkalla Valopilkkuun.
Ravintola oli koristeltu jääveistoksin
Ravintola oli koristeltu jääveistoksin.
Tonttumuori toivotti tervetulleeksi
Tonttumuori toivotti tervetulleeksi.
Valopilkku-työryhmä esitti musiikkinäytelmän ”Huutoja ja huokauksia”, jonka puheosuudet pohjautuivat asiakaskyselyn avovastauksiin ja laulut oli rakennettu tuttujen kansanlaulujen melodioihin.

Pappa lupas talon laittaa Kaisaniemen mäkeen, pappa lupas talon laittaa Kaisaniemen mäkeen. Sinne sitten kaikki pannaan yhtä vaille yhteen. Sinne sitten kaikki pannaan yhtä vaille yhteen.

Matkalla Valopilkkuun
Kirjastoastrologimme Jussi Kajaste tarkasteli puheessaan mm. tammikuussa antamaansa ennustetta. Ainakin Tero Pitkämäen keihäs-tulos Pihtiputaalla, hankalan asiakasvierailun peruuntuminen, kirjaston budjetointi ja Pilipalin pojan ravimenestys olivat toteutuneet kutakuinkin ennustuksen mukaan. Puheenvuoronsa lopussa Kajaste mainosti myös lähitulevaisuudessa mahdollisesti käynnistyvää Astroklubia, johon “liittyminen on täysin ilmaista”.

Topelian Riku Tiikasalo (kuvassa) tulkitsi mm. Gram Parsonsin balladeja. Juhlan alkupuolella Opiskelijakirjaston Olli Hella tunnelmoi pianolla ja loppupuolella valtsikan Eero Piiraisen kitaran säestyksellä laulettiin ”Stille Nacht, heilige Nacht…” eri kielillä.

Keskustakampuskirjastolaisia

Kirjoittajat: